Forsiden

/ arbeid / Akevitt og sild. Eple. Brød. Saftige biffar og vegansk kjøterstatning – dommarane har vurdert det meste.

Smaksdommar Anine Kallstad (44) luktar på rå laks. Ho veit ikkje at analysen hennar mellom anna skal gje svar på om emballasjen har påverka lukta eller smaken – og – om laksen heldt seg like godt eller betre i den nye innpakninga, etter å ha blitt oppbevart i ulik temperatur og i eit ulikt antal dagar. Foto: Heidi Molstad Andresen / NPK

Smaksdommar Anine Kallstad (44) luktar på rå laks. Ho veit ikkje at analysen hennar mellom anna skal gje svar på om emballasjen har påverka lukta eller smaken – og – om laksen heldt seg like godt eller betre i den nye innpakninga, etter å ha blitt oppbevart i ulik temperatur og i eit ulikt antal dagar. Foto: Heidi Molstad Andresen / NPK

SMAKAR OG LUKTAR PÅ FULL TID: Korleis er det å jobbe som profesjonell smakar? Heidi Molstad Andresen har sjekka kva som skjer på eit smakslaboratorium.


 

Eksplosiv vekst: Golf frå eksklusiv herreklubb til folkesport.

 

– På gode dagar kan eg reagera, forma, gje rom og kanskje — viss det klaffar — seia noko sant utan ord. Det får vera mitt ståstad som musikar, skriv Tellef Øgrim.

 

Dei nye pensjonistane held fram med å jobbe i stort tal: Dette er ikkje tilfeldig og er verd fleire titalls milliardar, konstaterer finansministeren.

Over 50 000 gjer seg klar til ny topptursesong: Dei siste 17 åra har 113 omkome i skredulukker

Kllima- og miljøvernministeren vurderer ekstraordinære tiltak mot jerv i Luster.

Ode til ein gamal ost: Reddar mjølkerestane – får 15.000 kroner kiloen

Aktuelle saker